Back to projects
  • Technical support
  • Graphic design
  • Corporate Events
  • Events organization

Novoletni sprejem NZS

About event

Na Gospodarskem razstavišču smo poskrbeli za organizacijo novoletnega sprejema za Nogometno Zvezo Slovenije. Dogodek je povezoval Klemen Slakonja skupaj z Majo Tratnik, za zabavno glasbeno razvedrilo pa so poskrbele vrhunski vokalistki ob spremljavi pozavne in kitare. Za konec pa je nastopila še mlada violinistka ob spremljavi pianina, ki sta s svojo prelepo in umirjeno klasično glasbo poskrbeli za prijetno in sproščeno vzdušje. Dogodek se je zaključil zabavo ob pogostitvi in DJ spremljavo.

Organizacija novoletnega sprejema NZS, Nogometne zveze Slovenije na Gospodarskem razstavišču. Organizacija dogodka Paideia Events.
Organizacija novoletnega sprejema NZS, Nogometne zveze Slovenije na Gospodarskem razstavišču. Agencija za organizacijo dogodkov Paideia Events.
Organizacija novoletnega sprejema NZS, Nogometne zveze Slovenije na Gospodarskem razstavišču. Produkcija dogodkov Paideia Events.
Organizacija novoletnega sprejema NZS, Nogometne zveze Slovenije na Gospodarskem razstavišču. Zasnova dogodkov Paideia Events.
Organizacija novoletnega sprejema NZS, Nogometne zveze Slovenije na Gospodarskem razstavišču. Event agencija Paideia Events.
Predsednik UEFE-e Aleksander Čeferin na novoletnem sprejemu Nogometne zveze Slovenije, NZS na Gospodarskem razstavišču. Organizacija dogodka Paideia Events.
Organizacija novoletnega sprejema NZS, Nogometne zveze Slovenije na Gospodarskem razstavišču. Produkcija dogodkov Paideia Events.
Predsednik Nogometne zveze Slovenije, NZS Radenko Mijatović na novoletnem sprejemu Nogometne zveze Slovenije, NZS na Gospodarskem razstavišču. Organizacija dogodka Paideia Events.
Organizacija novoletnega sprejema NZS, Nogometne zveze Slovenije na Gospodarskem razstavišču. Organizacija zabave Paideia Events.
Klemen Slakonja in Maja Tratnik na novoletnem sprejemu NZS, Nogometne zveze Slovenije na Gospodarskem razstavišču. Organizacija dogodka Paideia Events.

Let’s talk about your next project.

info@paideia-events.com
Legal Notice

Paideia Events © 2024

Made by