Nazaj na projekte
  • Technical support
  • Promotions

Predstavitev premium tonika Dialogue in knjige Danijele Martinović

Opis dogodka

Sredi novembra je na Dvorcu Zemono potekala premierna predstavitev premium tonika Dialogue za slovenski in hrvaški trg. Tonik je plod sodelovanja hrvaške pevke Danijele Martinović, vrhunskega chefa Tomaža Kavčiča in podjetja Fructal ter predstavlja nadaljevanje zgodbe, ki sta jo Fructal in Tomaž Kavčič začela pisati z lansiranjem gina Monologue. Avtor in ambasador omenjenega gina, ki se je lani uvrstil med osem najboljših žganih pijač sveta, Tomaž Kavčič je k snovanju tonika Dialogue povabil Danijelo Martinović, ki je hkrati postala še njegova ambasadorka. Danijela je na dogodku predstavila tudi svojo knjigo »Šalabahter života – neopisivo«, v kateri so zbrani njeni poetični motivacijski zapisi, ki so nastali na podlagi njenih lastnih izkušenj.

Foto: Marko-Lorenzo Blaslov

Organizacija predstavitve premium tonika Dialogue in knjige Danijele Martinović na dvorcu Zemono. Organizacija dogodkov Paideia Events.
Organizacija predstavitve premium tonika Dialogue in knjige Danijele Martinović na dvorcu Zemono. Organizacija prireditev Paideia Events.
Organizacija predstavitve premium tonika Dialogue in knjige Danijele Martinović na dvorcu Zemono. Event agencija Paideia Events.
Organizacija predstavitve premium tonika Dialogue in knjige Danijele Martinović na dvorcu Zemono. Organizacija dogodka Paideia Events.

Pogovorimo se o vašem naslednjem projektu.

info@paideia-events.com
Pravno obvestilo

Paideia Events © 2024

Made by